Over mij

Even voorstellen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 

Mijn naam is Ingeborg de Jong (1971). Ik ben professional organizer en budgetcoach en onder de naam Fine Organized bied ik als zodanig mijn diensten aan.

Van nature ben ik opgeruimd en georganiseerd en ik help en ondersteun graag anderen.

Na mijn studie Management, Economie & Recht heb ik deze eigenschappen ingezet in diverse management ondersteunende functies bij organisaties in de IT, beleggingswereld en advocatuur.

Daarnaast ook in verschillende vrijwilligersfuncties bij het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam, de Dierenbescherming en als Coach Thuisadministratie bij de Stichting Maatschappelijke Dienstverlening Centrum in Rotterdam.

Omdat ik binnen mijn werk in het bedrijfsleven te weinig voldoening ervaarde ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden om mijn talent voor opruimen, kennis van boekhouden en de behoefte om anderen te helpen op een andere manier vorm te geven. Om dàt te gaan doen waar ik pas echt gelukkig van word.

Zodoende heb ik in 2009 de opleiding schuldhulpverlener en budgetcoach gevolgd.
Via een kennis hoorde ik jaren geleden al over het beroep van professional organizer (ook wel opruimcoach of personal organizer genoemd), maar dacht destijds dat dit niet bij mij paste. Dus wel!
Uiteindelijk heb ik in 2016 dan ook de opleiding Professional Organizer voor Particulieren bij De Huishoud Coach gevolgd .

Die 3 beroepen - schuldhulpverlener, budgetcoach en professional organizer - vormen samen de perfecte combinatie van wat ik goed kan en wat ik graag doe.

En ik hoop dat ik op deze manier ook jou mag helpen naar een opgeruimd leven.