Diensten & werkwijze

Professional organizing

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 

Heb je rommel in, op, onder en naast je kasten? Een zolder of garage waar je niets kunt terugvinden? Een ongeorganiseerde kledingkast? Rekeningen die onvindbaar zijn?

Maar wil je liever je spullen geordend in de kast? Zonder zoeken iets van zolder of uit de garage kunnen pakken? Met gemak een outfit uit je kast trekken? Rekeningen nooit meer te laat betalen?

Als professional organizer (ook wel opruimcoach of personal organizer) bied ik ondersteuning bij het structureren, ordenen en creëren van overzicht in huis(houden) en administratie.

We gaan samen aan de slag, waarbij ik je hands-on help en je praktische methodes, tips en trucs aanreik.

Het resultaat is rust in je hoofd, ruimte in je huis en minder tijd kwijt aan  schoonmaken en de administratie doen.

Het tarief voor professional organizing vind je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Individuele begeleiding bij NAH

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 

Meer dan anderen hebben mensen met hersenletsel behoefte aan orde en structuur, een prikkelarme leefomgeving en een goede balans tussen inspanning en rust.
Maar als je hersenletsel hebt lukt het soms niet dit zelf in het dagelijks leven vorm te geven.

Ik kan je helpen bij het maken van een gebalanceerde dag- en weekplanning welke aansluit bij jouw mogelijkheden en belastbaarheid.

Aanbrengen van structuur in je huishouden, het ordenen van je administratie en het inzichtelijk maken van je financiën behoren ook tot de mogelijkheden.

Deze ondersteuning wordt ook wel individuele begeleiding of herstelgerichte dienstverlening genoemd.

Als praktische hulp in het dagelijks leven wegens hersenletsel noodzakelijk is dan kun je in aanmerking komen voor Individuele Begeleiding middels een Persoonsgebonden Budget (PGB). Vanuit dit budget kun je begeleiding inkopen bij zorgverleners zoals Fine Organized.

Als jouw hersenletsel door een derde is veroorzaakt, dan valt mijn begeleiding onder herstelgerichte dienstverlening. Deze wordt dan mogelijk betaald door de verzekeraar van de partij die aansprakelijk is gesteld.

Het tarief voor individuele begeleiding vind je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Overige ondersteuning

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 

Hulp bij verhuizen

Verhuizen is een drukke en stressvolle periode. Naast het doornemen, sorteren en inpakken van alle spullen zijn er veel administratieve zaken die geregeld moeten worden.

Ga je verhuizen en kijk je er tegenop om alles alleen te moeten regelen? Dan kun je mijn hulp inschakelen om taken van je over te nemen.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseer ik al je wensen zodat ik je kan ondersteunen daar waar jij dat wilt en nodig hebt.


Ondersteuning na een overlijden

Wanneer een partner of andere naaste overlijdt is dat een emotionele en ingrijpende periode in iemands leven. Naast het regelen van de uitvaart zijn er nog andere zaken die aandacht behoeven, maar waar je hoofd misschien niet naar staat.

Het kan ook zijn dat het zwaar valt om de dagelijkse gang van zaken weer op te pakken of dat je geen idee hebt hoe bepaalde zaken geregeld zijn, omdat je partner de administratie deed.

Ook dan kan mijn ondersteuning worden ingeschakeld. Ik help daar waar nodig en gewenst en bied een luisterend oor wanneer daar behoefte aan is.

Het tarief voor hulp bij verhuizen en ondersteuning na een overlijden vind je hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Werkwijze

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


 

Kennismakingsgesprek

Omdat we nauw zullen samenwerken bij jou thuis is het belangrijk dat er eerst persoonlijk contact is.
Zo kunnen we namelijk het beste ervaren of er een klik is, wat onze samenwerking ten goede komt.

Daarnaast bespreken we waar je precies tegenaan loopt en waar je graag ondersteuning bij wilt ontvangen. In geval van professional organizing en begeleiding maken we tevens een rondje door je huis.
Hierdoor kan ik een goede inschatting maken of en hoe ik jou het beste kan helpen.

Het kennismakingsgesprek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en kost € 45,00.


Als het klikt

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om van mijn diensten gebruik te maken en we hebben een eerste afspraak ingepland, dan ontvang je van mij een schriftelijke bevestiging waarin je het volgende aantreft:

* de aard van de werkzaamheden
* het gewenste resultaat
* de aanvangsdatum
* het tarief
* de leveringsvoorwaarden

Als je hiermee akkoord gaat dan kunnen we samen aan de slag.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren